Polishat Auto

POLISHAREA (lustruirea): se realizeaza in 1-4 pasi (sau chiar mai multi unde este cazul), in functie de starea suprafetei. Polish-ul are ca rol principal indepartarea zgarieturilor fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina).Cele 4 paste de baza cu care se executa polisharea:

Pasta 1 : este o pasta ce inlatura gunoaiele, impuritatile, zgarieturile, scursurile, vopsirea necorespunzatoare, rasina de la copaci si alte contaminari ale vopselei ; 
Pasta 2 : este o pasta ce reda luciu lasand lacul in stare naturala;
Pasta 3: este pasta de umbre;
Pasta 4 : ceara ce asigura protectie vopselei pe timp indelungat .

Spalat tapiterie

Aspirare

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freaca. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

Se spala plafonul, capitonajele la usi si se degreseaza bordul.

Curatarea petelor

Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc curatitori specifici cu grad de putere in functie de tipul petei.

Samponarea si curatarea suprafetelor textile

Ulterior curatarii de mai sus, se realizeaza o samponare generala a intregii suprafete. Este vorba de intreaga mocheta, de partile textile ale tapiteriei si de suprafetele de vinil.

Samponarea se face folosind o masina rotativa cu perii din plastic de doua dimensiuni pentru inaltimea parului sau manual cu diferite perii si cu un sampon spumant. Spuma samponului are rolul de a “imponderabiliza”, de a prinde particulele de murdarie intre bulele ei.

Extractie/limpezire

Pentru aceasta operatie se foloseste un aspirator special, de putere prevazut cu un incalzitor de apa in linie. Apa fierbinte este pulverizata pe suprafata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului. In cazul in care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un sampon specific cu spumare redusa.

Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat “magnet” pentru murdarie.

Uscarea este foarte importanta din doua puncte de vedere:

  1. Permite utilizarea protectorilor textili si
  2. Evita formarea conditiilor favorabile dezvoltarii mucegaiurilor si a mirosurilor neplacute.

Folii solare auto


 

Aplicam folie SolarZone, omologata RAR, Protectie UV-99%.
Oferim garantie 7 ani pentru toate tipurile de folii marca.
Conditii de garantie:
- Sa nu fie lasate geamurile in jos timp de 10-14 zile
- Sa fie respectate instructiunile de intretinere a foliei
- Folia sa nu fie in mod vizibil deteriorata mecanic (zgariere, rupere, folosire de substante abrazive etc.)
Avantajele foliilor solare:
- SolarZone functioneaza ca o protectie solara pentru a va proteja pielea, prin respingerea de pana la 99% din razele UV.
SolarZone respinge pana la 73% din energia solara, creaza conditii mai confortabile pentru pasageri .
- Ajută ca sistemul de climatizare să răcească mai bine.
- Elimină strălucirea soarelui şi a farurilor ce deranjează în timpul condusului.
- Foliile auto SolarZone ajuta la retinerea cioburilor in cazul spargerii geamurilor.
- Vă protejează de priviri indiscrete.

Tipul foliilor solare auto


Dispunem de 4 variante de folie cu transmitere a luminii intre 5% si 72%, cele cu transmiterea luminii in procent de 72% se pot aplica si pe geamurile laterale fata, dar numai in cazul in care transmiterea luminii prin ansamblul folie+geam va fi mai mic sau egal cu 70%.
Folia este produsa in SUA si beneficiaza de 7 ani garantie
 

Folii decorative cladiri


 

Foliile decorative se pot folosi foarte bine la redecorarea birourilor, îmbunătăţirea aspectului restaurantelor, crearea imaginii unice unor magazine sau la schimbarea aspectului camerelor de hotel. Foliile mate permit trecerea în mare parte a luminii, dar totodată obturează vederea spre interiorul casei sau a biroului. Foliile decorative au aspectul sticlei sablate, dar la un preţ mult mai redus. Foliile decorative evidenţiază creativitatea şi flexibilitatea.

Putem tăia liber sau cu ajutorul unui cutter-plotter orice model sau siglă din folie, care vor avea un aspect unic pe suprafeţele geamurilor, uşilor sau partiţionărilor din sticlă. Deşi modelele sticlei sablate sunt spectaculoase şi se pot folosi în arii extinse, totuşi montarea şi întreţinerea lor este greoaie. Modificarea sticlei sablate este aproape imposibilă, iar întreţinerea ei poate crea probleme. În schimb foliile decorative se pot îndepărta oricând, se pot modifica, iar ca şi aspect sunt asemănătoare cu sticla sablată. Această flexibilitate se poate exploata în cazul birourilor şi spaţiilor comerciale închiriate, acolo unde sigla firmei sau designul interior se pot modifica în timp.


Ceruirea

Ceruirea: Stratul de protectie exterior rezista in medie de la 3 la 6 luni, in functie de tratamentul efectuat, numarul de kilometri parcursi si conditiile in care este tinuta si utilizata masina.

Lacuitul motorului

LACUIRE MOTOR: Se spala motorul si se degreseaza, dupa care aplica un strat protector de lac ce rezista la temperaturi de pana la 360° .

Tratamentul de plastice:

TRATAMENT PLASTICE: Se foloseste pentru pastrarea elasticitati plasticului, evitand astfel spargerea diverselor componente de plastic existente la motor.Se poate aplica si pe componetele exterioare (bari,bandouri,manere,etc), oferind plasticului revenirea la normal (luciu).

Tratament piele

Tratament parbriz

Inlaturarea bitumului

Curatat janta auto

Colantat triple

Folie faruri transparenta (protectie UV)

Folie faruri antigriblura si UV